За нас

Добре дошли в онлайн магазина за домашни потреби и градинска мебел www.tigan.eu !


Ние сме млад и динамичен  екип, бързо развиващ се в областта на онлайн търговията с високо качествени продукти за дома, ресторанта и хотелиерството.Разполагаме с широка гама продукти на известни и утвърдени фирми в областта на домашните потреби, ползващи най –новите технологии и иновации за производство на съдове за домакинството.

Идеята да създадем този уеб сайт се зароди в следствие на неуморното ни желание да научаваме все повече новости от динамично променящия се свят на домашните потреби. И тъй като подхождаме към това начинание с много страст и сериозност, сме убедени, че ще съумеем да ви бъдем полезни в избора на подходящия за Вас продукт.

Нашият онлайн магазин за домашни потреби и градинска мебел www.tigan.eu  ще се актуализира редовно и можете да ни посещавате често, за да видите новите продукти. Вашите артикули ще бъдат доставени за кратко време.
Моля, ако имате някакви въпроси, коментари или съвети не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за контакти от сайта или чрез:

офис: ул. Босилек 2, Пловдив 4006
магазин: ул.Васил Левски 2, Царацово 4202
България

+359 87 8452038
+359 87 8452057

office@tigan.eu

Задвижено от RS и OC
Домашни потреби © 2019